Pennings Vee & Vlees B.V.

Pennings Vee & Vlees B.V.

Afbeelding

Horeca

Een gemiste kans voor uw restaurant of cateringsbedrijf als u geen lamsvlees op de kaart heeft staan.

Lamsvlees is hot! Steeds meer mensen weten de smaak van een fijn stuk lamsvlees te waarderen. Een eerlijk stuk vlees. De dieren worden niet intenstief gefokt, begrazen nog de vele mooie weiden en natuurgebieden die Nederland en de Achterhoek rijk zijn.

Al jaren zijn wij specialisten in lamsvlees.

Vanaf maart hebben zijn er weer zuiglammeren verkrijgbaar. Mooi zacht vlees van jonge lammeren, welke ook wel Paaslammeren worden genoemd.

Ook voor rundvlees kunt u bij ons terecht.

Om met de tijd mee te gaan, zult u moeten inspelen op ontwikkelingen in de samenleving. Halal producten horen daar bij. Neen contact met ons op om u hierin voor te lichten.

Wij zijn al jaren specialist in lamsvlees.

Afbeelding

Slagerij

We beleveren diverse restaurants en winkels in Nederland en Duitsland met vers kwaliteitsvlees van lammeren, schapen en runderen. De kwaliteitseisen voor het bereiden, samenstellen en afleveren van onze producten aan onze afnemers zijn bijzonder hoog. Op deze wijze kunnen wij u garanderen dat u altijd de beste kwaliteit vlees krijgt.

In overleg met onze afnemers leveren we vlees van lammeren en schapen in diverse classificaties. Rundvlees worden uitgebeend en bewerkt tot de gewenste snit. De producten worden naar uw wensen verpakt. Het transport voeren we uit in eigen beheer met onze koelbussen.

Voor vragen kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.


leverancier

Wij betrekken lammeren, schapen en runderen bij betrouwbare fokkers en partners. Hierbij gaat het om schapen en runderen voor de slacht, maar ook lammeren worden door ons ingekocht. Onze eigen schapenhouderij is zeer belangrijk om aan de vraag van kwaliteitsvlees te voldoen. We werken vooral met regionaal vlees. We mogen als Achterhoek dan ook trots zijn op de hoge kwaliteit van de producten die er vandaan komen.

Al het vee dat bij ons aankomt wordt zorgvuldig controleerd op gezondheid en kwaliteit. Ook de wettelijke documentatie en registratie wordt door ons op een correcte wijze uitgevoerd.

Heeft u schapen, lammeren of runderen die u wilt aanbieden dan kunt u contact met ons opnemen.

Afbeelding