Pennings Vee & Vlees B.V.

Pennings Vee & Vlees B.V.

Afbeelding

Eigen slacht

Voor het bereiden van smaakvol en gezond eten wilt u verse kwaliteitsproducten gebruiken

We beschikken over een eigen slachthuis. U kunt ervan uitgaan dat alles op ons eigen bedrijf verwerkt wordt. Daarmee bepalen we zelf de kwaliteit waarmee wij werken. We hebben korte lijnen van leverancier tot afnemer. Of dat nou particulier of professioneel is. 

In onze slagerij wordt het vlees ter plekke voor u afgesneden waardoor u altijd kunt controleren dat het om verse kwaliteit gaat. U kunt bij ons terecht voor rund-, lams-, schapen-, geitenvlees en kipproducten. 

Als slagerij werken wij volgens de Hygiene code KNS. Zo kunnen wij u van veilig voedsel voorzien.

Ons vee komt veelal uit de buurt, we houden daar rekening mee om de transport tijden tot het minimum te beperken. We werken vaak met vaste leveranciers, die komen vee brengen of het wordt zelf uitgezocht. Dierenwelzijn hoog in het vaandel!

Wij beschikken over een VWA erkende wasplaats voor vrachtwagens en ander transport materiaal.

Dierenwelzijn

Zo zorgvuldig als we te werk gaan in onze slagerij/slachterij is ook onze opleiding voor onze medewerkers.

Al onze slagers hebben in svo diploma of zijn intern door ons opgeleid. Elk personeelslid heeft een 'dierwelzijn' – certificaat. Dat betekent dat ze kennis hebben van en over diergedrag, het slachtproces en regelgeving.

Daarnaast hebben we een 2 Animal Welfare Officers in huis. Een internationaal erkende training van de Bristol University. Daarmee kunt u ervan uit gaan dat dieren binnen ons bedrijfsproces op de best mogelijke manier behandeld worden. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit van het eindproduct, voor u en voor ons een tevreden klant!

Gerrit Pennings verzorgt al sinds het bestaan van ons bedrijf de inkoop. Een passievolle, gedreven man met kennis van dieren, diergezondheid en de sector.

Wij zijn al jaren specialist in lamsvlees.


Afbeelding

huisslachting

Bij ons kunt u terecht voor een huisslachting.

Dat betekent dat u uw eigen dieren kunt laten slachten, snijden en portioneren. Wij ontzorgen u in het slachten, uitbenen en portioneren van rund, lam en geit. ​​​​​​​

Wij overleggen vooraf hoe u het dier versneden wilt hebben. Daarvoor kunt u een formulier invullen, ook wat betreft portioneren. 

We maken ook hamburgers en worst.

U kunt ons bellen voor meer informatie of het maken van een afspaak.